FOREST HOUSE

The Forest House in Valencia, Spain, designed by the renowned architect Ramon Esteve,is located in a vast residential area with a large pine forest around the plot, beingthis the closest landscape to the house. From four stone walls are generated 
prismatic
volumes which divide the space, individualizing each stay.

The area between the rooms is covered by a wooden roof that acts as corridor and 
connector, because the project’s goal is to create di erent outdoor spaces linked 
to the interior of the rooms, according to their privacy. The freedom sensation 
blends with the warm and cozy atmosphere.

In the garden we can see how Vondom’s collections Frame and Vela, both in bronze, 
add consistency to the harmony and perfection that shows this wonderful house by 
its connection with the outside nature.



%d bloggers like this: